Пловдивската верига магазини "Триумф" прибави към портфолиото си още един обект. 11-и супермаркет вече радва жителите на квартал "Гагарин", след като отвори официално врати във вторник. 

Магазинът, разположен върху 650 квадратни метра търговска площ, се намира на кръстовището на ул. "Огражден" и "Гонда вода". След кратка тържествена церемония, супермаркетът премина освещаване и прие стотици пловдивчани в новата си база. 

Сградата е построена специално за целите на магазина и представлява една от най-модерните търговски площи в града.  Оборудван със своя собствена кухня, супермаркетът ще предлага традиционни български ястия ежедневно. Търговската част определено се отличава с оригинални дизайнерски решения, а от управата на магазините издадоха, че цялата кухня на обекта е обзаведена с високотехнологични италиански брандове уреди и мебели. 

В унисон с мотото си "Подкрепи българското", новият супермаркет ще заложи на родни хранителни продукти и марки, като акцентът е върху местните пловдивски производители. Така например всекидневно ще бъде доставяно българско прясно охладено месо от висок клас.

"Именно заради директния ни контакт с мнозинството производители, ние успяваме да поддържаме атрактивни цени и разнообразие от български продукти. Нашите промоции са истински и реални, като отстъпката от крайната цена е и от нас и от фирмата-производител, тъй като постоянно преговаряме за оптимални условия в полза на всички потребители", посочи търговският директор на компанията Инна Иванова. 

Освен богат избор от пакетирани хранителни продукти, безалкохолни и алкохолни напитки, плодове и зеленчуци, в новия магазин на "Триумф" ще предлагат и богат щанд за готови готвени ястия - от супи през традиционни основни гозби до скара, както и такъв за студени предястия - всякакъв вид салати. Десерти, произведени в сладкарския цех на "Триумф", ще подслаждат менюто за финал. 

Магазинът обаче ще предлага ѝ пълно портфолио от стоки за дома - битови продукти, козметика и перилни препарати. Концепцията е потребителят да може да закупи всичко необходимо удобно, лесно и бързо. Затова и търговският салон и подредбата на продуктите са замислени като максимално практични за купувача. Изградена е система за бързо преминаване през касите. 

С мисъл за българската хранителна индустрия и за икономиката на страната, в новия обект е заложен и още един важен за родината ни елемент, а именно опазване на околната среда. В сградата е изградена специална екологична система, която ще осигурява обмен на енергията като използва нагряването, произведено от хладилниците и го пренасочва за целите на готварството. 

Още за новия 11-ти обект на "Триумф" и видео от тържеството откриване, вижте във следващото видео: