Двама младежи са били отведени  в  Първо районно, след жестокият бой в Кючука. Припомняме, че мелето се разиграло минути след полунощ на бул. "Никола Вапцаров" само на метри от Първо районно управление на полицията в Пловдив. Жена се е прибирала с колата си, когато е забелязала на спирката на кръстовището на булеварда с улица "Македония" над 15 момчета, скупчени около лежащ на земята човек. Минути преди това двама ожесточено са си нанасяли удари. 

Всичко започнало след размяна на грозни реплики между 3 подпийнали момчета и клиент на дюнера на булевард „Никола Вапцаров”.

Минувачите, във видимо нетрезво състояние, започнали да се закачат с непознатия в заведението. Разменили си няколко реплики, но това не било достатъчно и двама си спретнали бой. Виждайки мелето зяпачи са наобиколили побойниците.

От Първо районно, чиято сграда е в непосредствена близост до масовия бой, изпратили патрул. На място са установени инициаторите на мелето и са били отведени в районното, съобщиха за TrafficNews.bg от пресслужбата на МВР. Там те са дали показания и са освободени.

Няма тежко пострадали в боя, както и материални щети.