Тъй като в последно време редовно публикувате новини за изхвърчали автомобили от новоизграждащите се колела на Асеновградско шосе, искам да ви споделя едно видео, от което става ясно, че не само шофьорите са виновни, а в голяма степен и фирмата изпълнител на пътя.

От началото на седмицата на първото колело за отбивката към с. Крумово е създадена пътна организация, която, ако е съгласувана и одобрена от КАТ и АПИ, то последните могат да си скъсат дипломите.

Забележете на какъв риск са подложени всички участници, навлизащи в "колелото", и как жителите на с. Крумово са принудени да се включват към Пловдив с почти "обратен" десен завой. Включването на ляво към Асеновград е не по-малко приключение. Няма дори временна маркировка на пътното платно да указва къде да се пристроят и автомобилите от Пловдив за ляв завой към Крумово, който също се явява нещо като обратен и при скорост над 20 км/ч директно излитате.

Въобще "пълна вакханалия", примесена с тежки багери и фадроми, които сноват от двете страни на същото това колело. Който превари и не го ударят, се кръсти и продължава по пътя си. А сега си представете всичко това в 01:00 ч. при пълна тъмнина и ще си отговорите на въпроса защо толкова често коли попадат в полето или "кацат" насред колелото!

Моля някой от регулаторните органи да изгледа видеото и да се самосезира НЕЗАБАВНО, преди да е станала по-голяма беля!

Това писмо, подкрепено с видеото, ни изпрати читател на TrafficNews.bg. То е толкова изчерпателно, показателно и убедително, че няма нужда нито от разяснения, нито от допълнения, нито от по-изчерпателен коментар. Пътната "вакханалия", както я нарича читателят ни, е повече от очевидна. Умът ни не го побира как е възможно безумно стряскащата статистика на вече световно признатия път убиец Пловдив - Асеновград да не накара регулаторните органи да си размърдат сетивата и познанията и да си свършат работата както трябва.

И то, както призовава и нашият читател, НЕЗАБАВНО, преди да е станала по-голяма беля!