Всички 10 коли, които бяха пометени от пияната и надрусана шофьорка край комплекс Оазис, са спрени в нарушение.  На улицата има два знака, които забраняват спирането и престоя.

Полицаи са казали на потърпевшите, че застрахователите вероятно няма да изплатят пари от полиците заради нарушението им. За въпросните знаци и паркирането край комплекса сме писали нееднократно, като дори знакът бе намазан с боя от един от живеещите там.

Половината коли не са с пловдивска регистрация, а един от автомобилите с най-много щети е на полицаи, видно от стикера на прозореца му.

Хората в района заявиха пред репортер на TrafficNews.bg, че проблемът с паркирането е огромен и постоянно по улицата има паркирани автомобили.  Те обаче поискаха затвор за 21-годишната шофьорка. Според тях, ако е било делничен ден по това време на деня минават много хора, които отиват на работа и е можело да има жертви.

Припомняме, че  катастрофата бе  предизвикана от 21-годишна шофьорка на джип БМВ. Увреждания има и по нейната кола. Дрегерът отчел над 1,3 промила, а драг чекът - употреба на марихуана. Водачката е задържана за 24 часа. Колата бе взета от мъжа й, който е собственик на БМВ-то. Жената работи като танцьорка в нощен клуб.

Ето и видео на ТРАФИК ТВ от мястото на инцидента: