Днес изтичат 72 часовият арест на пловдивската танцьорка Габриела, която за втори път попада под ударите на закона. Танцьорката бе задържана, след като разби носа на студентка в пловдивски нощен клуб.

Каква съдба обаче очаква младото момиче предстои да разберем. Очаква се Районна прокуратура  -Пловдив да съобщи дали ще поиска постоянна мярка „задържане под стража” за младата жена.

Срещу 21-годишното момиче е образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда на студентката по хулигански подбуди по чл. 131 ал.1 от НК.

Припомняме, че  на 9  срещу 10 май  Медарова, която е освободена срещу 5 000 лева гаранция, нападнала Катя Андреева , която празнувала 21-вия си рожден ден.

Екшънът се разиграл в тоалетната. Габриела излязла от една от кабинките, в която се била затворила с гаджето си, без да бъде предизвикана по никакъв начин халосала Катя по носа, а след това се върнала в бара. Андреева паднала на земята, а от носа й шурнал кръв. След намесата на охраната, тя била изведена и откарана в болница. 

Срещу Габриела има повдигнати и три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април   джип „БМB Х-5“ тя потрошила 10 автомобила, паркирани на бул.  „Македония“. Медарова е била употребила алкохол и наркотици. 

Още за побоя може да видите ТУК