Президентът Румен Радев направи сериозна конкуренция на Йордан Йовчев със завидните си акробатични умения. Той показа отлична физическа подготовка и изненада командосите от 68-ма Специална бригада в Пловдив с лична демонстрация.

Главнокомандващият се хвана на лоста и направи бързо превъртане под овациите на войниците и офицерите от елитното поделение. Днес той направи първото си посещение в базата на 68-а бригада и присъства на демонстрация на командосите.  

Радев бе посрещнат тържествено от военния оркестър на 68-а бригада "Специални сили" точно в 10 часа. Той прие строя на почетния караул и след кратко интервю за медиите се насочи към полигона по въздушно-десантна подготовка, където ще наблюдава демонстрация на способности от формирования на бригадата.

По време на визитата си той засега важните теми на деня - сделката с ЧЕЗ, скандалът с руския патриарх Кирил, както и промените в Закона за частната охранителна дейност. 

Изказванията на президента по теми четете:

Президентът се ядоса на сделката с ЧЕЗ, свиква КСНС за енергийната сигурност ВИДЕО

Президентът Румен Радев коментира скандала с руския патриарх Кирил - Кой се опита да похити общия празник за Освобождението? ВИДЕО

Румен Радев за промените в Закона за частната охранителна дейност - Кметовете феодали сега ще имат и феодална армия, издържана от държавата ВИДЕО

 

Снимки: Руслан Йорданов, PlovdivTime.bg