Бой се размина на косъм на кръстовище в Пловдив тази сутрин. Агресията се отключила заради неправилна маневра или поне така решил един от водачите. Според него двата автомобила завили едновременно на кръстовището пред районното управление в Шекер махала, това го разгневило и започнал да крещи и заплашва другия шофьор. Това се случило тази сутрин около 8.15 часа.  След като двете коли завили „едновременно”, агресивният мъж размахал служебна карта и значка и заплашил „нарушителят”, че ще го заведе в Районното управление.

„Не се представи какъв е и каква му е длъжността, но картата не изглеждаше полицейска. Опита се да ме избута от пътя и да ме накара да отбия. Явно искаше да се саморазправя. Тогава започнах да снимам и явно това го изплаши, защото продължи по пътя си. Така и не разбрах какво точно ми е било нарушението, но дори и да е имало такова, не е такъв начинът. Следващия път въпросният шофьор може да не попадне на толкова спокоен като мен и наистина да се стигне до бой”, коментира пред TrafficNews.bg получилият заплахи шофьор.

За щастие историята се е разминала без инцидент, а само с размяна на обиди, но подобни случаи на агресия на пътя зачестяват все повече. И така до момента, в който някое най-безобидно нарушение може да завърши със сериозно пострадали…