Как се извършва един от ремонтите на ключова артерия в Пловдив, но скрита от очите на повечето хора, с изключение на тези, които живеят в района? Отговор на този въпрос дава читател на TrafficNews.bg, който ежедневни вижда работниците от „Пътинженеринг”, трудещи се по улица „Гладстон”. По думите му  голяма  част от строителите просто подпират лопатата, а бригадирите се държат изключително арогантно, като дори се хвалили ,че са на „държавна работа и бачкали толкова, колкото трябва”.

Ето и мнението на пловдивчанина:  

„Много сте готини като медия и редовно си ви чета. Искам като гражданин на Пловдив и трудещ се човек, да ви отправя едно предизвикателство, като отразите ремонтните дейности на „Гладстон”, но по средата, където няма особена видимост от повечето хора.

Ще видите как работниците от фирмата изпълнител „Пътинженеринг”  по цял ден мързелуват и отчитат дейност, като подпират лопатите и създават неудобства със спиране на води, задръствания на все пак опитващите се да работят магазини.

 Ще се види и наглото поведение на бригадирчетата на въпросната фирма спрямо гражданин, който по цял ден ги гледа как не работят, а те го обиждат, и му се подиграват. Не бива да се забравя, че тези ремонти се извършват с парите на данъкоплатците, а някакъв си бригадир да заявява "Ние сме на държавна служба, и ще бачкаме колкото трябва". Нагло и недопустимо е от страна на управниците на град Пловдив да не извършват по-строг контрол и проверки над фирмите, на които се плаща от джоба на всеки един пловдивчанин”.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg