Транспортната блокада в Пловдив става по-зле с всеки изминал ден. След като от администрацията решиха да ремонтират всичко август месец, почти не остана предвиден булевард за ремонт без той вече да е разкопан. Добри новини едва ли може да предложим, още повече, че предстоят още ремонти

В момента се работи по части от  „Руски”, „Шести септември”, "Васил Априлов" и Коматевско шосе.

Ремонтните дейности създават истински хаос в града – задръствания и затворени улици изнервят шофьорите. От утре движението в Пловдив ще стане още по-трудно – за ремонт ще бъде затворена още една отсечка от булевард „Руски”. Очаква се през следващата седмица да бъдат затворени и второто кръгово кръстовище на Панаира и улица „Гладстон”. През уикенда кръстовището на "Княгиня Мария Луиза" с "Източен" ще бъде затворено. Към това трябва да добавим и работата по "Проф. Цветан Лазаров" в Тракия. 

В близките няколко месеца ремонтите няма да приключат. Срокът за ремонтът на „„Руски”, „Шести септември”, и Коматевско шосе е 2 години за трите булеварда. Все пак се очаква работата да приключи по-бързо.

Най-рано се очаква да бъде пуснат булевард „Васил Априлов“ с „Гладстон“. Там до 90 дни, ако няма форсмажорни обстоятелства движението трябва да бъде възстановено.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg