Служител на бензиностанция даде урок на нагъл млад клиент, като загаси цигарата в ръката му, използвайки пожарогасител.

В социалните мрежи се разпространява видео от охранителна камера на родна бензиностанция. Според потребители става дума за обект на популярна верига, намиращ се в столичния квартал "Люлин". 

На кадрите се вижда как два автомобила - един със софийска и един с пернишка регистрация, спират на съседни колонки на бензиностанцията. От мястото на пътника на пернишкия автомобил слиза младеж с шапка на главата, който очевидно държи цигара в ръка. 

След секунди идва служител на бензиностанцията, взима един от пожарогасителите край бензиновите колонки, приготвя го... и започва да пръска по пушещия пътник. Хем загасявайки цигарата му, хем напомняйки му, че на бензиностанции не се пуши. Смаяният пътник дори не успява да реагира. Малко по-късно започва да спори с бензинджията и да му се репчи, но по-възрастният мъж изобщо не му отстъпва, вбесен от неспазването на правилата.

В коментари под видеото огромна част от потребителите на социалната мрежа напълно подкрепят стореното от служителя на бензиностанцията и осъждат поведението на пътника.

Вижте ВИДЕОТО: