Пловдивският порноактьор Николай Бончев, който все още рита в родната „В” група в тима на Евроколеж, бил близък „приятел” с известен гръцки певец, научи TNS.bg. Защитникът, който е юноша на Марица Пловдив е родом от Царацово, но живее на квартира в „Тракия”.  

Преди да се захване с порното той се пробвал и като модел, но и там опитите завършили безславно.

30-годишният играч, който е върл фен на Левски и има татус на кръста си, преди известно време се срещал с фотографа Бентли Рейс в Германия и решава да опита няколко самостоятелни порно снимки и видео. В бутикови порно сайтове има няколко видеа с Ники Бончев.

В порноиндустрията той се подвизава под името Джак Уорд, а пред нея той стана известен от клип на Азис, с който се въргаляха в чаршафите.

Защитникът завършва Европейския колеж по икономика и управление със специалност Корпоративна икономика. Преди порното той е играл още в Сокол (Марково), Елегант, Левски  (Карлово) и Хебър (Пазарджик).

"Не съм снимал порно, а само еротична сесия. Каня по един всички 50 души от Първомай, които ми скочиха на бой. Семеен човек съм, не бих участвал в нов клип на Азис. Запален левскар съм, харесвам и Милан", разкри защитникът Николай Бончев пред "7 дни спорт".

Още по темата ТУК

За боя в Първомай ТУК

TNS.bg

Още новини четете ТУК

TNS.bg