Пловдивчанинът Слави Стоянов, който е един от топ гримьорите в България е човек, получил признание не само от клиентите си, но и от колегите. Той нарича работата си удоволствие, а препятствията по пътя си приема като ново стъпало към върха. На него се доверяват много от известните лица от хайлайфа в България.

След години на усърден труд, Слави Стоянов сбъдна още една своя мечта и добави нов диамант в короната си.

Кралят на грима откри собствено студио за грим в Кършияка и събра на едно място куп свои приятели и известни личности.

На 2 август точно в 18:00 часа той освети обекта и разчупи голяма българска питка за здраве и берекет.

Събитието започна с уелкъм дринк, а Слави Стоянов тръпнеше в очакване да вдигне наздравица с първите гости, които ще пристъпят по червения килим.

Както винаги той привличаще погледите от далеч със своето екстравагантно облекло, а акцент бяха обувки с връзки до коленете и блестяща гривна на една от ръцете му.

Той споделя, че тази негова мечта е станала факт и благодарение на помощта на едни от най-близките си и доверени приятели  – Цветанка Кунчева, която е главен инициатор на събитието и представител на известна пловдивска верига ресторанти и фирма за кетъринг, както и на личната му масажистка Атанаска Благова, с която работят съвместно.

Арка от бели и цветни балони добавяше допълнителен колорит на мястото, а първи по червения килим пристъпиха неговите колеги – известните пловдивски гримьори Красимира Петкова, Борислава Ковачева и Вержи Ганчева.

С плодово пенливо вино, разлято в стъклени чаши, Слави Стоянов посрещна известни моделки от града на седемте тепета, сред които удивително красивата Диана Радева.

Близки приятели на гримьора от всички краища на България също дойдоха да го уважат и станаха част от този така важен за него ден.

Част от събитието бяха и едни от най-добрите маникюристи и стилисти в града.

 „Щастлив съм, че на едно място успяхме да се съберем с голяма част от изявените имена от колегите ми” – каза развълнувано кралят на грима.

Небезизвестен е фактът, че на златните ръце на Слави Стоянов се доверяват голяма част от известните личности в България.

https://trafficnews.bg/bohemi/grimyorat-zvezdite-plovdiv-razkri-tendentsiiata-grima-73916/ 

Своя любим гримьор и приятел уважиха фолк певицата Димана, пловдивската изпълнителка Невена от фолклорен дует  Калина и Невена и гласът на тракийската музика – Ваня Вълкова.

След като по-голямата част от гостите се събраха, започна и големият купон! Диджей се погрижи за доброто настроение, а изпълнение на цигулка бе една от изненадите на вечерта.

Куп внуснотии очаваха всички присъстващи, които можеха да избират от различни по вид хапки, сирена, екзотични плодове и суши.

В студиото всеки можеше да разгледа наградите на Слави Стоянов – куп статуетки, грамоти и диамантени корони.

Там бе позициониран и гримьорският стол на Слави, с брандирано на него името на пловдивския топ гримьор.

https://trafficnews.bg/bohemi/kraliat-grima-slavi-stoianov-razkri-tendentsiite-makiazha-91347/

Последваха селфита и снимки, както и разопаковане на безумно многото подаръци кой от кой по-красив и атрактивен. Сред тях беше и невероятна чаша за вино, изрисувана и украсена специално за Слави от негова близка сватбена декораторка.

Дойде ред и на и другата изненада! Точно в 21 часа, когато слънцето залезе, Слави Стоянов разряза бутикова торта, а обстановката беше допълнена от красиво сценично осветление. 

Ето какво сподели краля на грима пред Trafficnews.bg oтносно това как се чувства в този така важен за него ден и какво му предстои оттук нататък:

“Говорим за мечтатели? Мечтите се сбъдват постепенно без да бъдат пресилвани и преекспонирани, за да се случат нещата на всяка цена. За мен всяко нещо си стои във времето и пространството и чака момента, в който да излезе на бял свят. Същото е и с организацията на подобен тип събития. Когато човек е абсолютно сигурен в себе си и завършен като продукт и професионалист, чак тогава може да има очи да излезе пред хората и да направи нещо голямо. И тук вече не става дума за мечти, а за лицето, с което излизаш пред обществото. Има една приказка за работата и таланта, която ми е любима и тя гласи: „Работата побеждава таланта, тогава когато талантът не работи усилено”. Те са свързани помежду си и по скоро си помагат, отколкото да си пречат. И онзи израз за 97% труд и 3% талант е пълна глупост! Няма завършен професионалист и всеки се бори всеки ден, за да надгражда себе си и с всеки следващ ден да става все по-добър и по-добър. Благодарение на тази моя сбъдната мечта да видя моето лице с моето лого и да излезна с високо вдигната глава пред колеги, приятели и пред останалите хора от обществото, искам да заявя намерението си, че летвата е поставена страшно високо и е задължение и отговорност за мен като отговорност, авторитет и пълен професионализъм в областта, в която работя. Оттук насетне имам намерение да атакувам много високи върхове в сферата на моята дейност, включително и световните нива. Абсолютно всяко нещо е възможно, всяко нещо може да бъде постигнато, това е въпрос на личен избор и на себеизразяване.” – каза Слави Стоянов.