Марица (Пловдив) се подсили за предстоящите финали при старшата с Йоанна Атанасова от Левски (София). Девойките старша възраст вече тренират усилено за предстоящите финали при старшата от 11 до 15 юли в зала Христо Ботев в София. Срещите ще се играят без публика.

Волейболистката играеше на поста посрещач в Левски, но след като тимът беше разформирован и отказа участие във финалите Йоанна се присъедини към Марица за финалния турнир от 11 до 15 юли в зала Христо Ботев в София.

„От две седмици вече съм в Марица. Радвам се, че дойдох в този клуб. Всичко ни е осигурено. Тренировките се получават много добре. Отборът е доста добър. Радвам се, че ще отида на финалите с отбора на Марица. Главната ни цел е да спечелим титлата. Не мога да кажа кои отбори ще са ни конкуренти, но със сигурност Казанлък Волей (Казанлък) и ЦСКА (София) ще бъдат едни от тях“, заяви Йоанна Атанасова пред volleymaritza.bg.

Маричанки ще защитават титлата си от миналия сезон срещу Велбъжд (Кюстендил), ДКС Варна (Варна), Казанлък Волей (Казанлък), ЦСКА (София), ЦПВК (София). Последните двама финалисти ще бъдат определени измежду Арда (Кърджали), Ахил (София) и Славия (София).