Антъни Иванов се чувства добре и няма изразени симптоми. Това сподели плувецът в профила си в Инстаграм няколко дни, след като бе диагностициран с коронавирус. Националът обори твърденията, че има проблеми с дишането и че това може и да е краят на неговата кариера.

Припомняме, че всички национални състезатели по плуване, които са контактували с Иванов в София, бяха изследвани за коронавирус. Резултатите са отрицателни. Не е заразен и личният му треньор Николай Вакареев.

Ето какво написа Иванов в профила си:

"Понеже чух и прочетох доста глупости от сорта на “кариерата му приключи”, “няма да плува повече” и т.н. исках да ви кажа какво точно се случва. Имах температура 1 ден и след това не съм имал симптоми. В момента всичко е наред, нямам проблеми с дишането, за съжаление на някой от вас. Съжалявам, че съм добре. Нито ще спра с плуването, нито ще се откажа от мечтата ми да изляза на финал догодина с българския флаг на гърдите ми. Така че, на всички доброжелатели, дано вие не се разболеете наистина. Аз ще се върна още по-силен".

Ясни са пробите за COVID-19 на плувните национали, контактували с болния Антъни ИвановВсички те са отрицателни