Нека започнем с малко факти! Дупката в озоновия слой е най-широка над Австралия, а защо Ви казваме това?

Защото именно озоновият слой поглъща по-голямата част от ултравиолетовите лъчи, част от които са вредни за кожата и са главната причина за слънчевите изгаряния, а прекомерното ни излагане на слънце може да предизвика и редица по-сериозни проблеми, сред които и рак на кожата

И точно защото дупката е най-отворена над Австралия, тя е и страната с най-много заболяващи от рак на кожата на глава на населението. Негативната статистика предизвиква учените от Intraceuticals  да създадат ефикасен метод, с който медицинските технологии да повлияват до максимална дълбочина в кожата,  без болезнено дразнене и мъчително нарушаване на цялостта й . Така откриват революционен  метод за профилактика на изгарянията и рака на кожата, а именно чрез   осмотично поглъщане на малка молекула хиалуронова киселина в кожата. Така се стига до идеята, че същият метод може да служи и за неинвазивна разкрасяваща терапия.

Водени от стремежа винаги да предлагаме на нашите клиенти най-съвременните, клинично доказани материали, методи и апаратура, до които човечеството е достигнало, смятани за “златен стандарт” в световната естетика, ние от Естетичен център д-р Гюдюлева избрахме Intraceuticals-подмладяваща процедура  за дълбока хидратация. Тя действа като набавя нужния кислород на кожата, заедно с 95% чиста хиалуронова киселина и комплекс от мултивитамини. А още по-хубавото е, че след процедурата в кабинета, получавате и комплект за домашна грижа.

Как протича процедурата?

Първо се започва с дълбоко почистване на лицето и шията с патентования почистващ гел на Intraceuticals . След което, с помощта на кислород под ниско налягане се включва и ролята на осмотичното поглъщане, благодарение на което,  впръскваните  малки молекули хиалуронова киселина, маслата от  жожобамакадамия, бадем, пшеничен зародиш, витамини A, C , зелен чай и алое вера, проникват  и се усвояват максимално от епидермиса до хиподермата. Манипулацията е приятна, с охлаждащ и успокояващ ефект.

Какъв резултат да очаквате?

Резултатът е видим мигновено.  Кожата се стяга непосредствено след манипулацията, изглаждат се фините бръчици, тенът се изравнява и кожата придобива сияен вид с естествена руменина.

От особена важност е и последният етап -  продуктите за домашна грижа, които набавят на кожата допълнително хранителни вещества, с които се увеличава и ефектът от кабинетната процедура. Те съдържат големи молекули хиалуронова киселина, които запечатват ефекта от кабинетната процедура за дълго време.

Серумите на  Intraceuticals са категорично висококачествени и не съдържат парабени.  Заявявайки, че това е любимата процедура на звездите, гарантираме и че няма разлика в качеството на серумите, които използват  те и тези, които ще приложим във Вашата терапия!

Екипът на Естетичен център д-р Гюдюлева знае, че естествената красота може да се възвърне, подчертае елегантно и да се поддържа, затова ако сте мъж или жена, които обичат да виждат кожата си сияйна, не понасят болезнените процедури или се излагате интензивно на слънчевите лъчи, пътуват често и имат суха и чувствителна кожа, Intraceuticals е Вашата процедура!

Intraceuticals е подходяща за всяка възраст и тип кожа, дори и за най-чувствителната. Процедурата  не е създадена просто да глези звездите, тя хидратира и лекува  кожата за продължителен период от време, в което Вие ще бъдете горд притежател на естествено красива кожа!

Допълнително има разработени и процедури, които са насочени към специфични проблеми на кожата като акнеична кожа и такава,която вече има петна. За тези процедури е различна и домашната грижа.

 

 

 Д-р Лили Гюдюлева

*Д-р Лилия Гюдюлева е лекар по дентална медицина, специализиран в цялостната грижа за красотата на лицето. Естетичният й център в Пловдив е мястото, в което десетки дами са успели да върнат не само часовника назад, но и да получат ново самочувствие. Д-р Гюдюлева е автор на рубриката "Бъди себе си!" в TrafficNews.bg.