Лятото дойде с пълна сила! Посрещаме изпепеляващите летни дни с надеждата, че вече сме изгорили всички излишни килограми и мазнини, a тялото ни е готово да се наслаждава на оскъдните дрехи и летните емоции. Но дали е така?

Продължава ли да упорства нашето тяло? Въпреки усилията, тренировките и здравословната диета. Въпреки всички прочетени книги на тема здравословен начин на живот и упражнения за добра фигура. Въпреки огромното ни желание и мотивация да бъдем в най-добрата си форма...

Дразни ли ви досадният целулит? Закръгленият силует? Увисналата и отпусната кожа?

Ако отговорът е  „Да”, възползвайте се от безкомпромисните резултати на VelaShape III в борбата за мечтаното тяло! Това е единственият апарат, одобрен от FDA,  който позволява контуриране на тялото и заглаждане на проблемите зони само с 4 процедури!

VelaShape III използва четири различни технологии – радиочестота, инфрачервена светлина, пулсиращ вакуум и механичен масаж.  Инфрачервената светлина и радиочестотата позволяват на апарата прецизно да загрява дермата и хиподермата в областта на третираната зона за по-малко от минута. Ефектът на загряване ускорява метаболизма на мастните клетки и предизвиква драстично намаляване на обема им, като едновременно с това елиминира целулита.

В същото време  апаратът разполага с ролки, които чрез масаж засилват циркулацията на кръвта в третираната зоната, ускоряват лимфния дренаж и елиминират продуктите на мастните клетки. За финал, вакуумът заглажда повърхностните слоеве на кожата, за да тушира неравностите, образувани от целулита.

Крайният резултат е гладка и стегната кожа, по-малка обиколка на третираната зона от тялото и сбогуване с целулита!

Как да извлечете максимална полза от VelaShape III? 

VelaShape III е приложима при всеки тип кожа. Процедурите с апарата са насочени към зоните с целулит – (бедрата, дупето), както и за заглаждане и стягане на кожата. Най-добър ефект може да бъде постигнат при хора с индекс на телесна мазнина под 30. С цел оптимизирне на ефекта от процедурите с апарата е желателно да спазвате здравословен режим на хранене и леки тренировки или разходки.

При терапия с VelaShape III е желателно:

- да пиете достатъчно вода през деня;

- да ограничите приема на рафинирана захар и въглехидрати, както и на преработените пакетирани храни;

- да се разхождате поне 30 мин. на ден, ако нямате възможност за друг тип кардио тренировка.

Терапиите с VelaShape се прилагат по четири пъти на зона, през период от две седмици. По време на следващите три месеца се препоръчва да се прилага по една поддържаща процедура. 

Само няколко процедури ви делят от така желаното тяло! Кажете довиждане на портокаловата кожа и посрещнете лятото с увереност, настроение и плоско коремче!

 Get in shape with VelaShape!

 

 

Д-р Лили Гюдюлева

*Д-р Лилия Гюдюлева е лекар по дентална медицина, специализиран в цялостната грижа за красотата на лицето. Естетичният й център в Пловдив е мястото, в което десетки дами са успели да върнат не само часовника назад, но и да получат ново самочувствие. Д-р Гюдюлева е автор на рубриката "Бъди себе си!" в TrafficNews.bg.