Екипът на Естетичен център - Д-р Гюдюлева целият декември ще работи под мотото "2 е повече от 1". Преди броени дни към центъра се присъедини д-р Десислава Ночева- специалист дерматолог с богат опит в естетичната и клинична дерматология и преподавател в Медицински университет - Пловдив.

Но не само лекарите в центъра са повече. За празниците екипът ще подари по една допълнителна процедура на всеки, посетил центъра, който се намира в Търговски комплекс "Гранд". "Всеки може да дойде с приятел, с когото да си изберат  по една процедура от всички, които предлагаме в Естетичния център. Накрая се заплаща само една от двете" коментира д-р Гюдюлева. 

В центъра предлагат оптимални решения в борбата с белезите на времето. Дермалните филъри, ботокс и мезотерапия, прилагани от лекарите, изглаждат всички бръчки и несъвършенства по лицето. Терапиите и процедурите, които ще ви препоръчат лекарите от екипа могат да изпратят в миналото тъжните ъгли на устата, дълбоките назобиални бръчки , гневните бръчки на челото. Естетичният център разполага с последно поколение апарати на водещи световни компании, с които могат да бъдат премахнати белези от акне, шарка или травма.

Освежаващите процедури преди празниците са препоръчителни за всяка дама, а есенно- зимният сезон дава възможност да се разделите окончателно с нежеланото окосмяване само с няколко посещения при специалист. 

Д-р Лили Гюдюлева

*Д-р Лилия Гюдюлева е лекар по дентална медицина, специализиран в цялостната грижа за красотата на лицето. Естетичният й център в Пловдив е мястото, в което десетки дами са успели да върнат не само часовника назад, но и да получат ново самочувствие. Д-р Гюдюлева е автор на рубриката "Бъди себе си!" в TrafficNews.bg.