"Дни на красотата” с д-р Лилия Гюдюлева е специалният подарък, който Мол Марково Тепе е подготвил за дамите, по случай международния ден на жената - 8 март.  

Всяка жена е специална и красива, но с малко помощ тя може да бъде наистина ослепителна. Специалната програма ще стартира на 8-ми и ще продължи до 10 март! В 11:00 часа в празничния ден д-р Гюдюлева ще се срещне с най-нетърпеливите, а до 18:00 часа дамите, които желаят, ще могат да се възползват от редица естетични процедури и съвети и при това напълно безплатно!
Разкрасителните процедури ще продължат и на 9 и 10 март от 12:00 до 18:00 часа и ще се проведат в обособената демо зона на партера на Мол Марково Тепе.

Екипът от специалисти на д-р Лилия Гюдюлева ще демонстрира лазерна епилация на лице и ръце с единствения по рода си в Пловдив апарат Soprano Ice Platinum - позволяващ целогодишни, безболезнени процедури. Ще можете да се насладите на почистване на лице с иновативната технология HydraFacial. А с любезното съдействие на фирма Булмед ще се запознаете с терапията Perk - за лице, устни и очи. На разположение на дамите на 10.03 пък ще бъде и д-р Десислава Ночева, специалист дерматолог с богат опит в естетичната и клинична дерматология. С нейната компетентна помощ ще можете да изготвите подходящ за вас план в борбата срещу времето!

Много или малко е нужно една жена да бъде красива?

 - Критериите за красота се променят непрекъснато. Жените търсят различни модели за подражание, често изпадайки в абсурдни крайности. Какъв е съвременния модел за красота?

 - Да, в различните епохи хората имат различни стандарти за красота. Красотата е не само доста субективен, но и доста временен фактор. Особено в 20 век идеалът за красота се е променял почти всяко десетилетие. Но има нещо, което е непреходно – това е индивидуалността и естественото излъчване. Често пъти ме питат защо след като основната дейност на нашият център са естетичните процедури, аз не спирам да говоря за естествената красота у жените.

Дълбоко вярвам, че всяка жена е естествено красива и има нужда да се харесва и да вярва в себе си. Искаше ми се повече хора да го почувстват и затова се роди Естетичен център “Д-р Лилия Гюдюлева” с мисията да разкрием, подчертаем и съхраним дългосрочно естествената красота на жените.

Красотата не е само външен вид. Тя е себеусещане, а също така и начинът по, който околните ни възприемат.  Но това едва ли може да се постигне само с естетични процедури?

Нашите пациентки често ни казват: “Обичам да идвам при вас”, “Не ми се тръгва”, “Чувствам се страхотно”, “Много съм щастлива”. Това зарежда всички в екипа и се радвам, че това, което правим, има смисъл. Точно това ни отличава от всички останали на пазара - обичаме хората. Те усещат грижата и любовта, които влагаме – като се започне от прецизния подбор на всяка процедура, материал, машина, който понякога отнема месеци, през целенасочените инвестиции в нас като професионалисти и само в най-съвременната и клинично доказана апаратура, та до всеки детайл в обслужването. Нашите пациентки се чувстват обгрижени и обичани и предават този заряд нататък в деня и живота си.

 Кажете ми не е ли това красотата у всяка жена - Да повярва, че може да е символ на любов. Все пак всички на теория знаем, че трябва да обичаме себе си преди всичко, но също така знаем колко е трудно на практика, заради стереотипите на обществото, в което живеем. Процедурите ни помагат тази магия да се случи.

 - На теория звучи красиво, дамите от рекламите също изглеждат като недокоснати от скалпел или игла. Но за съжаление на улицата виждаме съвсем различни и в по-голямата си част нелицеприятни примери. Защо се получава така?

 -  За мен най-важното условие когато подбирам нова терапия или апаратура в клиниката е да води до естествен и траен резултат. Случва се да връщаме пациенти и то не рядко. Не сме привърженици на изкуствените намеси, които се разпознават. Когато рисуваш един пейзаж ти може да засилиш цветовете на картината, но не променяш акцентите в нея, същото е и с лицето на човек. Резултатът не трябва да се разпознава и да се натрапва.  Може да съм романтик или мечтател, но това е моята и на моят екип визия за това което правим. Ние искрено вярваме, че всяка жена заслужава да осъзнае естествената си красота, да си вярва и да се обича.

Във всяка една моя пациентка откривам малка вселена, прекрасна, но често пъти дълбоко скрита. Ето защо моята работа се насочи към това да накaрам жените да повярват в себе си!