Искате да живеете в самостоятелно жилище, без да се съобразявате с прищевките на няколко поколения, които делят един покрив? Сменяте  работата си, градът, в който живеете, средата. Първото, което трябва да направите е да си намерите подходящо жилище. Повечето хора се насочват към обявите за наеми и отделят част от бюджета си за квартира. Но дали това е най- доброто решение ако плановете ви са да се задържите по-дълго в града? Цените на наемите се движат в диапазона 300 лв. / все по-рядко/ и до 800-900 лв. за добре обзаведено голямо жилище. 

Дали в такъв случай не е по-добре да инвестирате в собствен имот? Ако имате постоянна работа и доходи и дългосрочни планове за бъдещето е много по-добър вариант да инвестирате в собствено жилище. Разбира се тази инвестиция трябва да е добре планирана. Най- доброто решение е да гледате на закупуването на жилище като на добро вложение.

Затова е добре да изберете апартамент в сграда с качествено строителство и добра локация. новото строителство с добри топлоизолационни характеристики, енергоспестяващо, с модерна визия и добре организирано паркиране ви гарантира не само качествен живот , но и добра ликвидност ако решите да се преместите или да смените апартамента си за по-голям. 

На пазара в Пловдив качествените имоти все още са дефицит въпреки мащабното строителство. И предвид разширяването на пазара на труда, което се обуславя от плановете на няколко големи компании за отваряне на големи завода в непосредствена близост до града, този дефицит няма да бъде наваксан бързо, което неминуемо ще се отрази на цените на имотите. 

Типовите комплекси с модерна и изчистена визия, предназначени за потребителската група от клиенти, които се съобразяват със семейния си бюджет, са много добро решение. Те предлагат не само апартаменти на оптимални цени, но и качествен живот на обитателите им - в тях има магазини, аптеки, фитнеси, банки, химическо чистене, детски кътове, ресторанти, хипермаркети. Всичко необходимо, за да не се налага обитателите им да преминават големи разстояния, за да се снабдят със стоки и услуги от първа необходимост. 

Пример за такъв комплекс e TOMOV PLAZA, който съчетава много добра локация с качествено строителство и огромен сектор за магазини и услуги. Неговите основи вече са положени на мястото на бившата Мебелна къща на бул. "Освобождение" в Пловдив. бъдещите му обитатели могат да избират между апартаменти с гледка към Родопите или към най- големия зелен парк на града - Лаута. 

Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”. 

Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  

На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;  апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;  апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив няма да стои пред собствениците на жилища в TOMOV PLAZA. Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Строежът се движи с изключително бързи темпове, като основите на сградите вече са положени.

TOMOV PLAZA разполага и с огромна търговска зона на партера,  където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп и 24-часова жива охрана.  36 камери ще следят вътрешните части и периферията на комплекса.

В едната от сградите ще бъде изграден и малък хотел. Идеята на инвеститора е той да бъде улеснение за живеещите в TOMOV PLAZAи те да могат да настаняват в него свои близки и приятели, когато им гостуват.

Цената на жилищата „на зелено” тръгва от 650 евро/кв., като в момента има и промоция на 620 евро/кв.

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404.