Ударите под кръста срещу кметът Иван Тотев започнаха четири месеца преди местния вот. Вестник пуснат в пощите на пловдивчани, чрез класически черен PR  градоначалникът  е определен като новия олигарх на града. Така е озаглавено и печатното издание, което няма автор или издател. Осемте странички на анонимката отделят най-голямо внимание на хотел „Империал“, който е собственост на семейството на кмета.

Цяла страница е отделена за това, че хотелът тройно се е разраснал, откакто Тотев е във властта. В предизборния агитматериал освен това се описва и финансирането на хотела като се припомнят стари разследвания на журналисти през мандата на кмета.

Строителството на Колодрума е друга тема, на която е обърнато сериозно внимание. Според авторите на вестника в него са потънали милиони левове, а част от финансирането е пренасочено към къщата и хотела на градоначалника. Други засегнати теми в печатното издание са Цар- Симеоновата градина, скандалните записи и бившите кметици на "Южен" и "Централен".

TrafficNews.bg се свързва с основните политическите опоненти на Иван Тотев в Пловдив.

От Патриотичния фронт заявиха, че от нас научават за въпросния вестник. Хората около Славчо Атанасов категорично се разграничиха да имат общо с анонимния вестник. От „Съюз Пловдив“ сториха същото и заявиха, че те не разчитат на подобен тип кампании.

„Ние сме партия, която не се крие зад анонимността. Нямаме и намерение да водим подобен тип кампания. Ще разчитаме на откритостта и диалогичността“, казаха пред наш репортер от пресцентъра на БСП

Коментар от Иван Тотев все още няма, а опитите на наш репортер да се свърже с тях се оказаха безуспешни. 

Ето и целият вестник, който се пуска из пощенските кутии на пловдивчани:

TrafficNews.bg