Партия „Български възход“ влиза в състезанието за парламента на България със съзнанието, че от нас се очаква качествена промяна на бизнеса, образованието и бита на всеки български гражданин. С тези думи пред симпатизанти и приятели беше закрита предизборната кампания на елегантно събитие в София. Ето какво още каза лидера на партията Стефан Янев:

„От самото начало на тази кампания призоваваме нашите сънародници да бъдат активни, да упражнят правото си на глас, да изразят своите предпочитания за партиите и коалициите, които те смятат, че трябва да ни водят. През тази кампания чухме различни обещания. Ние от коалиция „Български възход“, не обещаваме много, но със сигурност обещахме едно: обещахме ви, че ако ни подкрепите, заедно, в една лодка, ще гребем срещу течението. Срещу това течение, което повече от тридесет години ни води към неизвестност. Нашият апел към всички български граждани е да се върнем към традициите, към това, което ни е крепяло през вековете, към семейните ценности, към родовата памет. Те ще ни съберат заедно и ще ни водят напред, така, че да оставим на нашите деца и внуци най-доброто място за живеене.“

Българският народ е мъдър и затова съм убеден, че на втори октомври ще ни даде възможност да покажем, че можем да работим за доброто на България, допълни Георги Самандов, водач на листата в 25-и МИР София.

През последния месец водихме изключително позитивна кампания, но това с което най-много се гордея е че не изрекохме нито една популистка лъжа, сподели г-жа Виолета Комитова, водач на листи във втори и седемнадесети избирателни райони.

Мачът, който играхме през последния месец беше спортсменски, с морал и с принципи, обобщи проф. Даниела Дашева, водач на листата в 23-и МИР, и подари на г-н Янев символичен златен медал на победителя.

Коалиция „Български възход” е с номер 15 в интегралната бюлетина на вота на 2 октомври.

Купуването и продаването  на гласове е престъпление!