На 1-ви април тази година, екипът на фирма Белани 84 ЕООД с радост и гордост чества своя 15-годишен юбилей. Със своята водеща позиция на пазара за климатична техника в град Пловдив, Белани 84 ЕООД се радва на успех и признание от страна на клиенти и партньори.

С пълно настроение за празненство и множество изненади, екипът на Белани 84 ЕООД посрещна специалния ден. Поздравленията от партньори и доволни клиенти не изостанаха, като всички им пожелаха още много години на успешна работа и постижения.

През 2009 година, инж. Вельо Велев и Анета Велева създадоха Белани 84, въпреки всички предизвикателства, които срещнаха. С постоянство и упорита работа, те успяха да изградят доброто име на фирмата, а броят на доволните клиенти нарастваше с всеки изминал ден.

Клиентите и успешната работа са източникът на вдъхновение и двигателят, който кара фирмата да продължава напред. Белани 84 ЕООД продължава да повишава качеството и да предлага услуги без аналог, осигурявайки на своите клиенти надеждни решения в областта на климатичната техника.

15 години на пазара са символ на постоянен растеж, иновации и доверие. Белани 84 ЕООД продължава да бъде водеща компания в индустрията си и да се стреми към постигане на още по-големи успехи в бъдеще. Поздравления за 15 години на изключителни постижения и вълнуващи перспективи!

През целия април Ви очакват много изненади и атрактивни предложения, за повече информация можете да посетите сайта belani.bg . Използвайте 15% отстъпка с промо код: TRAFFICNEWS .

Екипът на компанията най-сърдечно поздравява Ани и Велко, като им пожелава безкрайно много успехи и творчески ентусиазъм, въпреки трудното време, в което се намираме!