Популярната пловдивска верига Бахарика посреща новия сезон с ново, голямо зареждане и промоции на килограм. След месеци на цялостна реконструкция, към днешна дата био магазините дават заявка за едни от най-добрите цени не само в Пловдив, но и в цяла България. 

Oбектите са позиционирани в почти всеки квартал под тепетата, като в био маркетите предлагат на посетителите си богат асортимент от разнообразни продукти с доказан органичен произход.

Напълно обновена продажна система, нови етикети, пренаредени стелажи, пресяване на продуктовата гама и обновяване на онлайн магазина са само част от нещата, с които Бахарика изненадва своите клиенти тази пролет. От няколко месеца насам, в няколко от обектите, посетителите се радват и на нови защитни капаци върху насипните стоки, с цел по добро съхранение и хигиена на продукта. 

В Бахарика можете да откриете над 400 вида подправки и био храни, различни видове тахани и масла, плодов и зеленчуков чипс, семена, ядки, билки, зехтини с гарантирано качество. В магазините има огромна гама от тахани с различни текстури и вкусове, сред които български, 100% чисти и натурални тахани и други, чийто вкус е истинска наслада в бурканче. 

Сурово кашу – 19,99 лв/кг; Ленено семе – 2,99лв/кг; Суров бадем – 15,99лв/кг; Куркума смляна - 8,45лв/кг и Канела смляна Касия - 9.99лв/кгса само една малка част от промоциите, които вече може да намерите във всички 11 физически магазини в град Пловдив, както и онлайн на www.baharika.bg. Огромни отстъпки има и на варива, подправки, сушени плодове, масла и билки – запазена марка на Бахарика.

Все по-бързо и лесно ще става и информирането на клиентите за отделните насипни продукти, особено по-екзотичните. Не е нужно да питате продавач-консултантът, тъй като в помощ идват отскоро поставените на етикетите в магазина QR кодове, които само с доближаване на камерата на телефона отварят онлайн сайта, където може да намерите информация за състава на продукта, произход, начин на приготвяне и хранителни стойности.

Освен да се запознаете с изключително богатия асортимент от продукти в сайта, там можете да направите поръчка и онлайн, а доставките се извършват на територията на цялата страна. 

Ако все пак някъде липсва пълно обяснение – не се притеснявайте, работим на пълни обороти, за да ви улесним максимално и да направим пазаруването при нас удоволствие – категорични са от екипа.

Ето къде можете да откриете био маркетите на „Бахарика” в Пловдив:

ж.к. Тракия, ул. Съединение №19

ж.к. Кючук Париж, ул. Гевгели №42 ;

ж.к. Кючук Париж, ул. Стефан Стамболов №50 ;

ж.к. Кючук Париж, ул. Скопие 2 на ъгъла с бул. Македония

ж.к. Каменица, ул. Богомил №72

Център, ул. Георги Вълкович №6

ж.к. Кършияка, ул. Васил Левски №96

ж.к. Младежки хълм, бул. Васил Априлов №90

ж.к. Смирненски, ул. Солунска 1

Пешеходният мост " Съединение" над река Марица, магазин №24

Централен склад Бахарика - ул.Съединение 36 - промишлен пазар