Шофьорът на БМВ-то забило се с бясна скорост в аптека в Пловдив се готви за „втори рунд”. Това пише самият Дани Саидов от Мадан в профила си в Тик Ток, където е публикувал и снимка, на която се е качил върху смазаното си возило, а като описание е написал „Оня от вестниците съм аз!”. 

Младежът с потребителско име „dannysaidov” очевидно не осъзнава сериозността от изключително рисковото си поведение на пътя, не се срамува, а дори се отнася изключително цинично към ситуацията.

Част от нещата, които 20-годишният Саидов пише в коментари са:

„От веднъж станах известен. Другите си късат г*за за малко слава. Пък аз просто излизам без блокажи. След месец отивам за втори рунд”, коментира без никакви угризения младежът.

Припомняме, че БМВ-то  с кърджалийска регистрация се блъсна във витрината на аптека в пловдивския квартал "Кючук Париж" на 24 март и за малко да влезе вътре. Стана ясно, че колата се движела с несъобразена скорост около 22:00 часа по ул. "Димитър Талев"  в посока бул. "Никола Вапцаров", поднесла на мократа настилка и се врязала в аптеката.

От МВР съобщават, че водачът е прегледан от екип на спешна помощ и освободен за домашно лечение.

Пробите му за алкохол и дрога на шофьора с 2 години стаж зад волана са отрицателни. Според очевидци шофьорът се е движил с много висока скорост, бързал е да хване зелената светлина на светофара. Те предполагат, че е възможно да е имало гонка.

Според собственика на аптеката Александър Харалампиев е цяло чудо, че няма пострадали и ранени при инцидента. В момента на инцидента вътре в аптеката е имало няколко клиенти, като ударът е бил доста силен, дори се чул тътен. Младежът е бил без колан и за щастие не е имало хора и на банкомата отпред.

"Автомобилът беше доста мощен и това трябва да е за урок на всички млади шофьори", сподели собственикът на аптеката.

Подобно неадекватно на пътя поведение е отнело немалко животи у нас, като примерите за това в последните няколко години не са малко. Тенденцията с неразумното шофиране не изглежда да затихва и вместо да бъде взета поука от поредния случай, който за щастие се е разминал без жертви, младежът гордо заявява, че се готви за втори рунд.