Абитуриенти от пловдивската „Професионална гимназия по хранителни технологии и техника” поканиха своята класна ръководителка на бала навръх нейния рожден ден и деня на жената.

За TrafficNews те разказаха, че изненадата е планувана още от септември месец. „Искахме да го направим на рожденния и ден, който се пада на Деня на жената”, заявиха те.

Неслучайно е избрана и локацията -  Гребната база. Това е любимото място на учителката по Български език и литература, г-жа Мария Чушкова.

„С помощта на нейна колежка, успяхме да я заведем до Гребната база, без тя да заподозре. Уговорката беше да я чакаме от едната страна на моста, а тя да се качи от отсрещната.”, казаха още те.

Поканата е включвала голям плакат, на който всеки един от 12 „ж” клас е сложил отпечатък от своята ръка, букет с рози, на който е изписан „12 клас” и звезда, посветена на г-жа Чушкова.

Неподозираща нищо, класната ръководителка е останала изключително изненадана и трогната от своите ученици. В очите на всички е имало радост и щастие.

@trafficnews

Троен празник за преподавателка от ПГХТТ: Абитуриенти я поканиха на бала навръх нейния рожден ден и 8 март

♬ original sound - Trafficnews