Благотворителен футболен турнир се организира в подкрепа на Костадин Бозуков от Пловдив. Младежът води тежка битка с рядък вид рак.

Младежът от пловдивския квартал "Коматево" е диагностициран със Сарком на Юинг. Това се случва само месец след рождения му ден. Негови близки веднага предприеха лечение в Турция.

"Между живота и Костадин стоят едни огромни за обикновените хора 470 000 лева! Прегърнете здравите си деца, благодарете и подкрепете една майка да спаси своя син, за да продължи да го прегръщa."

"Приятели, борбата ни продължава! Операцията е необходима, за да продължи успешно лечението на Костадин, но сумата от 235 000 евро за нейното провеждане е непосилна за семейството му. Майката работи в детска градина, а бащата - в общинско предприятие. Коце премина много тежка четвърта химиотерапията, ниски показатели, преливане на тромбоцити, еритроцити, кръв, нисък хемоглобин, повръщане, двойни дози фравен и космеген инжекции! Но има силата да се бори! ", информират негови близки.

Благотворителния турнир ще се проведе на 14 април неделя, в спортна зала Атрим Арена в Пловдив. Мачовете ще са кратки - от две полувремена по 15 минути. Отборите ще се състоят от 5+1 играчи. Такса участие - 100лв на отбор. За записване телефон - 0898325353 - Иван Бернардов.

Можете да подкрепите Костадин и по друг начин - чрез дарение:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG70BUIN95611000708188

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев - https://pavelandreev.bg/

Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

Зов за помощ! Да помогнем на младия Костадин да живееКостадин Бозуков страда от рядко онкологично заболява