Опасната шахта, в която млада майка пропадна в Кючука, вече е с подменен капак и изчистена. Веднага след сигнала на наш репортер към районното кметство и ОП „Чистота”, съоръжението е изчистено и с подменена решетка.

Припомняме, че неприятната случка стана в петък на улица „Архимандрит Евлоги” в Кючук Париж. Пловдивчанка излязла на разходка с пеленачето си и тръгнала към близкия пазар. Слизайки от тротоара с бебешката количка, за да пресече улицата, тя стъпва върху края на отводнителна шахта с бетонно покритие, което рухва под краката й.

Жената е пропаднала около половин метър и едва успяла да се измъкне, заклещена в дупката. Благодарение на свекърва й, която била с нея, пловдивчанката е излязла. Кръв потекла и от двата й крака. Бедрата за секунди посинели, коленете й били ожулени, а дълбоки разрези от метала се отворили по прасеца.

В първия работен ден от седмицата наш репортер потърси районният кмет Борислав Инчев и отговарящото за въпросните шахти предприятие. И двете институции заявиха, че моментално ще бъде отстранен проблема.

Обещанието бе спазено само няколко часа след нашия сигнал.

Още за неприятния инцидент може да видите ТУК:

Млада майка пропадна в шахта в Кючука! Окървавена, едва се измъкна СНИМКИВ кметството са знаели от една седмица за проблема, предали го на ВиК

Преди: 

 

След: