Заливана ли е с киселина Джеси и дрогирана ли е? Дали ще излязат нови издевателства, които са се случвали с питбула?

Кошмарът за тормозеното от собственика си куче най-после приключи, а сега животинчето се намира в клиника в Пловдив, където са взети нужните мерки. Историята на женския питбул потресе града, но за щастие тя намери своите спасители- 4-ма  ученици от Френската гимназия. Те  успяха да помогнат на Джеси и да я спасят от действията на мъжа, при който се е намирала. Стана ясно, че кучето е било тормозено по ужасен начин, като едно от твърденията е, че кучето е било насилвано и сексуално. Към днешната дата излизат и други съмнения-  че Джеси е била  дрогирана и заливана с киселина.

 „Треморите, които има и стискането на зъбите, са като при абстиненция,“ написа Радослава Камбурова. Тя е жената, под чието крило в момента е Джеси. Радослава е успяла да събере достатъчно средства за лечението на Джеси.

Ето какво сподели тя в мрежата:

„Днес взеха материал от раните на Джеси за биопсия. Да видят дали е залята с киселина или е горена. Имаме съмнения, че е и дрогирана. Има възможност да се направи кръвен тест за наркотици, който се прави в Германия, утре ще ми кажат какво ще струва. Пари има достатъчно!!! Иначе днес Джеси е по-добре! Стояхме навън почти час! Лека полека се отпуска, вече не е така апатична!!! Има нова играчка, легло и одеалце от евентуалния осиновител. Приемам предложения за добър адвокат, който да вземе присърце каузата Джеси!“

„Този е абсолютен садист, няма друго определение за този изверг, каквото и да си говорим от рода на психар, наркоман и т.н., са алабализми. Садист!,“ коментира жена.

„Дрогирана? Как е възможно да извършиш такива чудовищтни неща на това беззащитно същество??? Как изобщо го е родил уродливия му мозък??? Това не е човек... не мога да намеря дума, с която да нарека това чудовище,“ пишат още.