Най-добрият хотел за семейна почивка край Пловдив отново представи атрактивни оферти и музикални изненади за посетителите си. „Парк и Спа Хотел Марково” за пореден път успяват да комбинират добрата почивка със страхотна шоу програма с пакет „24 май” по повод един от най-светлите български официални празници.

Любимият комплекс се завърна след впечатлявящ ремонт, а изненадите не спират. Офертата по пакет „24 май“ е валидна от 23 до 25 май включително за престой от 2 или 3 нощувки, а при ранно запазване се възползвате от 10% лимитирана отстъпка, така че побързайте да грабнете офертата и си гарантирайте незабравимо изживяване.

Вечерта на 25 май ще бъде вълнуваща, като гост изпълнител ще бъде невероятната Маги Джанаварова, която ще се погрижи за доброто настроение, а в програмата за вечерта ще бъде включена и празнична томбола.

Освен с новата и отличаваща се визия, която да накара посетителите да се чувстват още по-комфортно и уютно, от „Парк и СПА Хотел Марково” са се погрижили за всеки един детайл от престоя на гостите, с който да направят почивката на вас и вашите малчугани неповторима.

Изобилие от разнообразни деликатеси ви очакват на блок масата за вечеря вече и през седмицата. Комплексът разполага и с огромен детски център, четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи.

На разположение е и термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона, както и фитнес зала.

Осигурете си перфектната почивка в комплекса, печелил наградите за "Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ в България за 4 поредни години (2020, 2021, 2022, 2023 г.), както и "Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ на Балканите за 2022 г.

Вижте повече от обновения интериор в "Парк и Спа Хотел Марково":