Поредна порция компрометирани шахти дебнат за жертви и кръв в Пловдив. След ужасния инцидент от преди няколко дни, при който млада майка пропадна в необезопасена отводнителна шахта в кв. "Кючук Париж", вследствие на който жената получи сериозни наранявания, читател на TrafficNews.bg изпрати няколко кратера, разположени на ул. "Поручик Боян Ботев" в Тракия.

Млада майка пропадна в шахта в Кючука! Окървавена, едва се измъкна СНИМКИВ кметството са знаели от една седмица за проблема, предали го на ВиК

Разрушената инфраструктура, заплашваща да инвалидизира всеки дръзнал да премине оттам, се намира на крайна спирка на редица автобуси на градския транспорт в Пловдив - 29, 66, 21, 25, 9. По шосето непрекъснато слизат и се качват пътници, което прави риска да се стигне до нов инцидент изключително висок особено в тъмните части на денонощието.

Част от капаците на шахтите липсват, други са частично разрушени.

"Цялата улица е в окаяно състояние. Шахтите са толкова рабити, че възрастните хора ги е страх да слизат от автобуса, току виж залитнали в тях", коментира читателят, подал сигнал към медията.

Наш репортер се свързва с Иван Стоянов, директор на ОП "Чистота", които имат грижата за реновирането на отводнителните шахти е града. Стоянов каза, че мигновено ще разпореди проверка и ще изпрати екип на предприятието, който да инспектира участъка и да подмени или положи липсващи капаци.

Очаквайте снимки от напълно реновираните шахти в близките часове!