Агресивен мъж отне предимство на младо семейство с бебе, като създаде скандал на пловдивски булевард, сигнализира читател на TrafficNews . Очевидецът разказа пред медията ни, че след отправена забележка към нарушителя, той е отвърнал с агресивно поведение и груби нападки, въпреки че е бил виновен.

Попитах го защо не ни пропусна, защо ни отне предимството и ни засече, а той гневен ни заплаши с побой и обиждаше, че на него му светел зелен сигнал  надясно и сме щели да съжаляваме”, разказа заплашеното семейство.

На зелена секция надясно с червена секция напред, на бул. „6-ти Септември”, си длъжен да пропуснеш всички коли, правещи обратен завой от бул. „Руски” и чак тогава да завиеш на дясно, коментира очевидец.

По думите на пловдивчанина всеки ден има  напрегнати ситуации на пътя, защото правещите обратен завой не си знаят предимството, а завиващите надясно са убедени, че те са с предимство и не пускат никого.

Само в  Пловдив шофьорите са така неграмотни! За съжаление стават катастрофи и има пострадали!” Завърши възмутеният мъж.