Много се изплаших. Падаш и не осъзнаваш какво точно се случва и къде ще се приземиш. Кракът ми ме боли, лекарите казаха, че имам разтегнати връзки на коляното“. Това споделя пред TrafficNews Станислав, който тази сутрин пропадна в ремонтирания преди три седмици тротоар на ул. „Луда Яна“ в квартал Кършияка. Младият мъж излизал от дома си, за да изпие кафето си навън, но изведнъж плочките под краката му се сринали.

Заради инцидента се налага да излезе в 20-дневен болничен, защото работата му е свързана с физически труд.

След "грешката" на ул. "Луда Яна": Мъж пропадна в тротоараКакто вървеше и просто изчезна. Много се стреснахме, разказва очевидец на инцидента

Искам да бъда обезщетен за случилото се. Много безотговорно отношение от страна на майсторите, които извършваха ремонта след грешката, заради която къщата на моя съседка се напълни в обратни води“, споделя Станислав.

Той твърди още, че, когато е паднал в ямата, е изгубил скъпа лична вещ−слушалки, които в момента не може да открие.

TrafficNews вече разказа за поредицата от недоразумения, които доведоха до гафа с мазето на Пламена, плувнало във фекални води. Днес нейният съсед се размина на косъм от тежък инцидент. Двамата ще търсят правата си по съдебен ред.

Мазето на къща в "Къшияка" плувна във фекални води заради "грешка" по Водния цикълПоредица от недоразумения довели до миризливия гаф, работници отстраняват проблема

Очаквайте подробности!