Пореден безумен инцидент се случи на пловдивската ул. „Луда Яна”, след която млад мъж е с контузия на крака.

TrafficNews вече ви разказа за нелепата история, при която мазето на къща плувна във фекалии. Това се случило след гаф, допусната по време на изпълняване на проекта по Водния цикъл с бенефициент Община Пловдив. В момента тече проверка, която ще установи у кого е грешката. 

Както вече съобщихме, заради несвързаната тръба отводните води изтичали близо два месеца в почвата пред къщата на Пламена. От "Европейски пътища" разкопали периметъра на 4 март, за да отстранят грешката, но ,изглежда, са пропуснали да проверят състоянието на близката пешеходна зона. И така три дни по-късно, чисто новият тротоарчийто ремонт е приключил преди три седмици, пропада под краката на Станислав. 

Мазето на къща в "Къшияка" плувна във фекални води заради "грешка" по Водния цикълПоредица от недоразумения довели до миризливия гаф, работници отстраняват проблема

"Заради наводнената почва, прясно положените плочки се срутиха. Преди дни от "Европейски пътища" ни казаха, че е възможно да е засегнат участъка около тротоара, но не го обезопасиха. Ами ако това се беше случило на малко дете", пита Пламена, собственик на наводнената къща и съсед на Станислав. 

Тя разказва, че тази сутрин, преминавайки от там, под краката му се е отворила огромна яма и той е пропаднал в нея.  Притеснени за състоянието му, съседи се обадили на тел. 112 . Мъжът бил откаран от Спешна помощ за преглед, в момента се извършват прегледи. Станислав има видими рани на крака и изпитва болки. При падането потърпевшият е повредил лична вещ и ще държи да бъде обезщетен. 

„Както си вървеше и просто изчезна. Много се стреснахме, а Станислав е много изплашен", разказа пред TrafficNews Пламена.

На мястото е дошъл и екип на полицията, който е обезопасил района.

Очаквайте подробности!