Дядо Коледа и неговите джуджета запретнаха ръкави и се притекоха на помощ на Пловдив. В навечерието на празниците, те се трудят неуморно и довършват ремонта по булевард “Санкт Петербург“.

Очаква се да приключат в довършителните дейности най-късно до утре.

Нестандартната банда ентусиасти всъщност е съставена от майстори от фирмата-изпълнител, които са решили да внесат малко празнично настроение на пловдивчани и да довършат ремонтът, които създаде големи трудности, с позитивно настроение.

Припомняме, че ремонта по бул. „Санкт Петербург” в последните дни е форсиран, като е впрегната цялата налична техника на фирмата-изпълнител. Идеята бе да се приключат дейностите преди крайния срок, тъй като движението в района бе действително кошмарно. Още през седмицата Здравко Димитров и Пламен Райчев казаха, че вероятно ремонтите ще приключат до края на седмицата. На практика това ще означава, че дейностите там ще приключат 3 месеца предсрочно.

 

Кметът на „Източен” с питане към Зико: Кой сътвори хаоса в „Гладно поле”?Иван Стоянов искал да има етапност на проектите и ремонтите дейности в квартала

Хаосът в „Гладно поле” вкарва шофьорите в дилема – да нарушат закона, или да обикалят булевардитеПричината за реорганизацията станаха три стартирали едновременно проекта, които причиниха кошмарен трафик