Две мелета в рамките на минути станаха днес на кръговото на хотел SPS в Пловдив. Първо Тойота Ярис, движеща се от ЖР Тракия към кръговото, блъсна жена на пешеходна пътека. Според свидетели на инцидента пострадалата е на около 45 години. Кръв се е стичала от главата на жената, но тя все пак е била в съзнание.

На мястото пристигна линейка. Медиците прегледаха блъснатата жена, след което я откараха в болница за допълнителни прегледи. През това време шофьорката на автомобила обикаляше притеснено около спешния екип, питаше полицаите и лекарите за състоянието на пострадалата.

Тойотата остана в средата на пътното платно и причини сериозна тапа там. Образува се колона, започваща от Галакси и стигаща до кръговото. Наложи се един от полицаите, пристигнали на инцидента, да регулира частично движението и да определя кога да преминават автомобили и кога пешеходци.

По-късно стана ясно, че жената е напълно потрошена - остава в болница с множество фрактури. Четете подробностите ТУК.

Минути след инцидента на кръговото стана и друга катастрофа, видя екип на TrafficNews.bg. Мерцедес A-класа се вряза странично във фолксваген пасат. Пасатът вече бе в кръговото и излизаше в посока към булевард „Санкт Петербург”. Мерцедесът се движеше по „Освобождение” в посока ЖР „Тракия” и навлезе в кръговото, несъобразявайки се с намиращия се там автомобил.

Последва сблъсък – мерцедесът се заби в предната дясна врата на пасата. Там се намираше младо момиче – дъщеря на шофьора. Момичето е с рана на дясната ръка след удара. Шофьорът на мерцедесът призна, че вината за катастрофата е негова. Заяви, че е бил заслепен от слънцето.

Вижте ВИДЕО от двата инцидента:

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg