Фитнес моделът и основателят на „Софтуерен университет” ще бъдат част от мащабно, двудневно събитие за личностно развитие, което ще се състои в София в края на ноември. Това обяви предприемачът и лектор Пламен П. Попов по време на премиерата на дебютната си книга „Предприемачът” в Пловдив.

Залата на Пловдвиския културен институт беше препълнена със стотици желаещи да научат тайната на успеха. „Тайната на успеха се крие в ефективната комуникация.” – сподели Попов и проведе уъркшоп по същата тема. В рамките на демонстрационното обучение той разкри седемте гряха в комуникацията и даде ценни напътствия, затова как ефективното общуване може да се окаже единствения начин да спасиш бизнеса и, дори, живота си. „Убеден съм, че ще дойде време, когато хората, които вярваме в себе си и на основата на тази вяра полагаме усилия да подобряваме условията, в които живеем, един ден ще се обединим, за да направим живота на всички по-добър. За да направим живота си този, който смятаме, че заслужаваме, първо трябва да направим от себе си тези, които заслужават живота, който искат. Всичко това означава едно – всеки ден да ставаш и да казваш: „Днес ще направя, не най-доброто за себе си, а най-доброто от себе си!”. Представянето на книгата „Предприемачът” продължава до края на април в още 10 града в цялата страна, а на 17-и май е официалната премиера в София.

Естествено продължение на презентациите на „Предприемачът” и обученията в личностно развитие е мащабното събитие „Големият взрив”, което ще се проведе на 24-и и 25-и ноември. Форумът е организиран от основателите на ”Университет за личностно развитие и предприемачиство” и националната кампания „Аз Събуждам България” - Ясар Маркос и Пламен П. Попов. В рамките на двудневния форум, те ще проведат поредица от лекции в областта на продажбите, маркетинга, финансите, предприемачеството, личностното развитие, мотивацията и здравето.

В „Големият взрив” участие ще вземат Тошко Савов – специалист в областта на търговските практики, Ася Иванова – обучител в сферата на балансирания начин на живот, хармония и успех, Стойне Василев - сертифициран коуч, професионален лектор и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти, Юлия Старк – основател на FAB Academy и специалист в предприемачеството за жени, както и много други. Събитието има за цел да даде ценни напътствия, топ стратегии и практически съвети на всеки от посетителите за успешен, балансиран, пълноценен и щастлив живот.

Пламен П. Попов има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първия си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава платформата за неформално образование, където обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, в която му партнира Министерството на труда и социалните грижи.

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. Според него предприемач не е човек, който се занимава с определен бизнес, а всеки, който вярва в себе си и предприема конкретни действия, за да подобри живота си.