Опашки се извиха пред Колодрума в Пловдив за събитието тази вечер, което ще напълни залата с каймака на поп фолка. Стотици пловдивчани и поп фолк фенове от цялата страна заеха местата си преди концерта на звездите на „Пайнер”.

Под тепетата ще се отбележи 16-ия рожден ден на телевизия “Планета”, като посетителите ще се насладят на над тричасово шоу. Интересното в случая е, че до този момент рождените дни на телевизията винаги са се отбелязвали в столицата, а сега за пръв път организаторите решават да проведат събитието в Пловдив. Като причина посочват, че в под тепетата са „едни от най-многобройните и запалени фенове на телевизията”.

„От друга страна – градът е стратегически разположен в центъра на страната и от трета – той се слави с музикалните си традиции. Неслучайно е избран и за Европейска столица на културата през 2019 година”, съобщават организаторите.

Припомняме, че през 2015-та година музикалната компания и Община Пловдив не успяха да се разберат за концерт на Античния театър. От „Пайнер” наеха древното съоръжения, за да безплатен фолклорен концерт, но получиха отказ.