Тази вечер е вторият полуфинал на "Евровизия". Днес е и големият ден за България. Виктория ще се качи на сцената, за да се бори за финал със своята нежна песен. Тя излиза под фаталния номер 13 към голямата сцена. 

Зрителите в цяла Европа могат да подкрепят Виктория и нейната песен.

Гласуването започва след последната конкурсна песен, в 15-минутен "прозорец". Подадените извън този период гласове ще бъдат таксувани, но няма да бъдат зачетени. Повече информация могат да намерят и на специално създадената платформа BULGARIA2021.COM.

“Много се вълнувам за полуфинала тази вечер. Вчера имах възможност за първи път да изпея песента пред публика на генералната репетиция и реакцията в залата беше страхотна. Цялата българска делегация много ме подкрепя в Ротердам и вярвам, че ще накарам България да се гордее с нас!”, сподели Виктория преди важната вечер.  

Общо 17 песни ще вземат участие в полуфинала, а 10 ще се класират на финал. Резултатът ще се формира след като журитата и зрителите от всяка държава гласуват за 17-те песни. Те имат равна тежест във всяка държава - 50% на 50%.