Само преди година репортерът на TrafficNews Тина Ивайлова застава лице в лице с издирвания от снощи за изнасилването и убийството на 7-годишно момиче Мартин Стоянов Трифонов. Поводът за интервюто е оцеляването на 20-годишния тогава младеж от схватка с осем питбула, при която загива собственикът на кучетата.

Тогава Мартин се отървал само с нахапани пръсти на ръката и крака. Кучетата го нападнали през юли 2016 година, докато се прибирал от магазина в село Сотиря  към дома си.. На помощ се притекъл 34-годишният стопанин на питбулите, който, бил разкъсан от тях.

Веднага след приппомнянето на историята, във Фейсбук заваляха коментари, че е било по-добре питбулите да бяха разкъсали Мартин тогава, за да не се стига до сегашното му зверско престъпление.    

Вижте интервюто на Тина Ивайлова с издирвания убиец, излъчено преди година по Нова телевизия:

Полиция търси помощ в издирването на убиеца на 7-годишното дете! Виждали ли сте го?21-годишният Мартин Трифонов и друг път е посягал на деца

Бивш затворник изнасилил и пребил до смърт 7-годишното момиче от СотиряИздирват с хеликоптер и кучета 21-годишния Мартин Трифонов