Бивш затворник изнасилил и пребил до смърт 7-годишното момиче от Сотиря

Издирват с хеликоптер и кучета 21-годишния Мартин Трифонов

Сливен
16.08.2019 08:00 20571 3
Бивш затворник изнасилил и пребил до смърт 7-годишното момиче от Сотиря

21-годишният бивш затворник Мартин Трифонов е издирван от полицията за жестокото убийство на 7-годишното момиченце Криси в сливенското село Сотиря, научи TrafficNews.

Детето е било изнасилено и пребито до смърт, твърдят местните жители. Момиченцето е намерено в края на селото, на метри от дома си, в изключително тежко състояние около 15 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, но медиците не успели да спасят живота му заради тежките черепно-мозъчни травми.

 Издирваният Трифонов и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Вчера той изтрил профила си във Фейсбук, след което е изчезнал.

 Кметът на селото Димчо Георгиев заяви, че той не живее там, а в близката вилна зона и идва да си пазарува. Вчера следобяд той видял момиченцето пред местните магазин и заведение, където пиел ракия. То пък дошло да си купи сладолед.

"Детето е от нормално семейство, ходеше на детска градина тук, с моята дъщеря бяха в една група, трагедия е голяма за всички в селото. Успях да си кажа няколко приказки с дядото, но те всички са разбити. За жалост има хора, които не мислят и това е резултатът", каза още кметът пред Нова телевизия.

Момиченцето живеело с баба си и дядо си, тъй като майката работи на морето, разказват още жители на Сотиря.

 Според хората Мартин е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година. Мартин минавал покрай една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до смърт. 

В момента Сотиря е блокирано от полиция. Над района кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Пуснати са и следови кучета.

Предполага се, че Мартин се укрива в гората, за която местните казват, че е изключително гъста и трудно проходима. Издирването му продължи през цялата нощ и продължава и сега. В акцията участват повече от 40 души.

 7-годишно дете убито в сливенско село, подозират роднинаМомиченцето е открито в изключително тежко състояние, починало е в болницата

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

Мариан 10:15, 16.08.2019

Смърт . Този нищо друго не заслужава

Oтговора0
коментар

руские Идут 10:57, 16.08.2019

НАДУПЕНАТА ПРОДАЖНА СВОЛАЧ, ГЪЗОЛИЗЦИТЕ НА ЕВРЕЙСКИ ЗАДНИЦИ ПАК НЯМА ДА ДАДАТ АДЕКВАТНА ПРИСЪДА,

Oтговора0
коментар

С това да започнем 16:19, 16.08.2019

Трябва да отворят лагерите в Скравена и Белене и този да чука камъни от сутрин до вечер с 10 килограмов чук със стоманен сап, и сутрин да му пускат ток през ануса за събуждане. Също така да му изпилят зъбите с ъглошлайф до венец, и задължително да бъде кастриран без упойка

Oтговора1
коментар

Да

Съгласна съм с вас... Това ще укроти приматите определвно!

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина