Осъденият за педофилия пловдивчанин Иво Иванов /24/ днес получи още 5 месеца към присъдата си, заради грабеж. Мъжът, блудствал с 3-годишно годишно момиченце, през май, е получил условна присъда от 3 години и 6 месеца с 4 години изпитателен срок.
Няколко месеца по-късно обаче той отново нападнал същото дете, което живеело в съседен апартамент. Той засякъл момиченцетo в асансьора и докато пътували, започнал да го разсъблича. Асансьорът неочаквано спрял на 10-тия етаж и мъжът се паникьосал. Той свалил чорапите на детето и се изпарил, разказва майката на детето пред репортер на TrafficNews.bg. След този случай, той отново е арестуван и вкаран зад решетките.

Заради повторното нападение, Иванов отново застана пред съда, който му даде още 5 месеца. Освен това младият мъж ще трябва да излежи реално и старата си присъда. 

В затвора педофилът е подложен на системен тормоз и унижения. Преди две седмици той бе пребит от друг затворник, който му бе спукал далака. Многократно е бил подлаган и на сексуален тормоз. TrafficNews.bg  научи, че вчера друг затворник - Иван Рашков, е бил наказан с 14 дни карцер, заради гавра с Иванов. Това се случило в стационара, където Иво се възстановявал след побоя. 

За премеждията на Иванов зад решетките четете ТУК!

TrafficNews.bg