„Не издържам повече, ще си сложа въжето!”, признал пред друг затворник осъденият за педофилия пловдивчанин Иво Иванов. Затворникът, за когото TrafficNews.bg писа преди седмица, бе бит и насилен в общите бани на сектора, в който излежава присъдата си в пловдивския затвор. Той е със спукан далак и в момента е настанен в стационара на затвора. Въпреки, че управата отрича, срещу Иванов да е проявено насилие, TrafficNews.bg успя да се свърже с лишен от свобода, който е бил свидетел на гаврите. Иванов е получил присъда за гавра с 3-годишно момиченце. Детето живеело в съседен апартамент  в блока на 24-годишния пловдивчанин в ЖР „Тракия”. Фрапиращият случай не е бил оповестен от полиция и прокуратура, но за сметка на това затворническата „информационна” агенция е имала данни за него.

Цялата история - ВИЖТЕ ТУК

Иванов е бил преместен преди две седмици в сектора, където другите осъдени го чакали с „отворени обятия”. В началото той излъгал, че лежи за грабеж, но после бил принуден да признае истината. Оправдал се с думите, че "детето било много хубаво и затова не издържал". Признанията му отприщили вълна от ярост. Първо го накарали да чисти тоалетни, а след това започнал и физическия тормоз.

„Педофилите всички ги мразят. Това не е тормоз, а заслужено наказание”, коментира затворник. Моралът там е следният: "Всички имаме деца, майки, братя, сестри! Гаврата със деца и старци в пандиза се наказва жестоко от самите затворници! Бой, бой и.... това е справедливост!”, обяснява той.

Тази философия оправдава всички издевателства, които се извършват над осъдените за гаври с малолетни. А според хора отвътре, гаврите са изключително разнообразни и брутални. Включват принудителна орална любов, изнасилване със зеленчуци и предмети и прочее варианти, които затворниците успяват да измислят и реализират в свободното си време. Буквално им разказват играта. Заради вида на извършеното престъпление, те не получават съчувствие от никъде.

В килията, в която е настанен Иванов, излежава присъдата си и друг педофил – 40-годишният Осман Осман от Кърджали. Миналата година, през октомври, той изнасилил 8-годишно момиченце в село Калоянци. Адвокатът на жертвата поиска 20 години затвор, но Осман се призна за виновен и бе осъден на 8 години. Като чу присъдата, майката на детето припадна в съда.

„Затворниците изправят двамата един срещу друг и ги карат да си бият шамари. И това е най-малкото. Извращенията нямат граници. Осман си трае, но този Иво „писна” веднага и написа молби срещу всички, които го биха. И за другите неща писа. Само че е наясно какво ще му се случи като се върне”, коментира нашият източник. Пред друг затворник Иванов признал, че няма да издържи на гаврите и щял да се обеси. 

TrafficNews.bg