Момчето искаше само. Приятел ми е и ми се молеше да го снимам. Искаше да стане известен, молеше ми се“. Това каза Тошо Куката, докато го извеждат с белезници от второ Районно управление в Пловдив. Той и Чеченеца бяха там за разпит по повод изтекли клипове в интернет, от които е видно, че двамата се гаврят брутално с момче, карат го да лази по пода и да се държи като куче.

Двамата пловдивчани бяха отведени от екипи на МВР, за да бъдат откарани от полицейски бус към следствието. Към момента е известно още, че Емили Тротинетката, която също е замесена в унизителния акт, е била отведена с полиция за разпит.

„Емили го направи клипа“, добави още Тошо Куката малко преди да затворят вратите на буса. По-рано днес обаче Емили даде своя версия за случилото се, където твърди, че самата тя е била принудена от Тодор да участва в гаврата.

Емили Тротинетката: Tошо Куката ме накара насила да водя момчето на каишкаАз не исках, но ме заплашиха, коментира транслесбийката

Съпругата на Чеченеца категорично отрече детето, заснето в клипа, да е било принуждавано или склонявано към подобно поведение. Според Ана Рачковска то само е проявявало желание да се движи в кръга на въпросните лица, защото имал апетит към известността.

Никой не може да го принуди. Той самият е предложил да бъде куче. Чеченеца има един приятел, който го доведе и му вика – той ти е кефи, иска да бъдете приятели и да прави клипове с вас. Аз му казах, че съм против тези работи, но Петко ми каза - еми той го предложи, ще го направим", заяви тя и допълни, че намира клиповеде за унизителни.

„Той е много добър и доверчив, ще му се карам“, сподели още Рачковска.

Арестуваха Чеченеца и Тошо Куката за гаврата с момче в пловдивски молМомчето, което участва в клипа е със специални образователни потребности

Припомняме, че Прокуратурата се самосезира по случая с разпространения по-рано в социалните мрежи видеоклип, на който се вижда как Чеченеца, Тошо Куката, Емили и Тихомир Рангелов се гаврят с момче в пловдивски мол.  По късно стана ясно, че момчето, което участва в клипа е със специални образователни потребности.

На клипчето се вижда как Емили води на повод момчето, което лази и лае, провикват му „дай лапа” и  „дръж”, след което хвърля празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе – точно като куче. Същото действие извършва и Чеченеца.

Прокуратурата подгони Чеченеца, Емили и Тошо Куката за гаврата в пловдивски молПредстоят разпити на лицата, които са заснети в скандалния клип

Позор! Чеченеца, Тошо Куката и Емили се гаврят с момче със СОП в пловдивски молКлипът предизвика куп негативни коментари от потребителите в социалните мрежи