Габриела Медарова, която потроши 10 коли в Пловдив, а след това разби носа на студентка в нощен клуб, излиза на свобода на 22 юли. Тогава изтича максималният законов срок за престоя й в ареста, съобщи нейният адвокат Орлин Търновалийски. Преди дни клиентката му е обжалвала мярката си за неотклонение "задържане под стража", наложена й заради нападението над момичето.

Магистратите обаче са я оставили под ключ. Мотивите им са били, че поведението й е опасно за обществото, тъй като е извършила две престъпления едно след друго. Така танцьорката ще трябва да прекара още 2 седмици зад решетките.

След боя в тоалетната Габриела налетяла и на друго момиче пред заведението ВИДЕО

"Не се чувства комфортно, но когато човек е поставен в подобна ситуация, е принуден да се приспособи", каза защитникът й пред 24 часа. Разследващите са обединили в едно дело двете досъдебни производства срещу Габриела за смачканите автомобили и за крошето в лицето на студентката.

Припомняме, че  на 9  срещу 10 май  Медарова, нападнала Катя Андреева, която празнувала 21-вия си рожден ден.

Екшънът се разиграл в тоалетната. Габриела излязла от една от кабинките, в която се била затворила с гаджето си, без да бъде предизвикана по никакъв начин халосала Катя по носа, а след това се върнала в бара. Андреева паднала на земята, а от носа й шурнал кръв. След намесата на охраната, тя била изведена и откарана в болница. 

Неочакван обрат! Връщат Габриела в ареста, изведоха я с белезници от залата ВИДЕО

Срещу Габриела има повдигнати и три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април   джип „БМB Х-5“ тя потрошила 10 автомобила, паркирани на бул. „Македония“. Медарова е била употребила алкохол и наркотици.