Продължава разследването на смъртта на млада жена във Враца. 31-годишна словашка гражданка бе открита мъртва в жилище в блок „Химик“ 10. Заедно с нея е намерено и тежко ранено 3-годишното й дете, което е транспортирано в "Пирогов", където оперирано. То е без опасност за живота. Основната версия на разследващите е самоубийство и опит за убийство.

Трупът на жената е открит от доведените й деца. Те веднага съобщили на баща си, който бил на работа. Мъжът изпаднал в шок.

„Двамата се разбираха много, нямаха проблеми. Тя обичаше съпруга си и детето. Последно се видяхме в събота вечер”, разказа  Михаил Стоянов,  единият от братята  на мъжа пред Нова телевизия.

„Вчера не ме пуснаха да се кача в апартамента. Имаше кръв по земята. Не може да става дума за самоубийство. Бяха едно щастливо семейство. Врагове също не са имали. Не са имали никакви проблеми”, заяви Наско Шопов, другият брат на мъжа.

Очаква се повече яснота днес, след като се извърши аутопсия.

Стабилно е състоянието на тригодишното момченце, което беше докарано по спешност в "Пирогов", след трагичния случай във Враца. Детето е оперирано и засега няма опасност за живота му. Това потвърдиха от спешната болница за БНТ.