Синът на известния столипиновски барон Асан Кучкаря застана днес пред Пловдивския районен съд по обвинение за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Ейвер Мехмед трябваше да отговаря пред магистратите за побой над шофьор от градския транспорт, но делото беше върнато в досъдебна фаза. Причината е грешка в обвинителния акт, където е сбъркана годината на извършване на престъплението.

Въпреки, че постоянно е извън закона, Енвер в момента работи като социален асистент по проект за социални услуги.

В този случай, срещу агресивния пловдивчанин е повдигнато обвинение, за това, че на 28 октомври 2022 г., по хулигански подбуди, причинил на шофьор на автобус лека телесна повреда.

Изправят на съд жител на Столипиново, пребил шофьор от градския транспортАгресивният мъж удрял юмруци в лицето на шофьора и го ритал в главата

Пострадалият Бисер Асенов работел като шофьор от градския транспорт в Пловдив и по време на инцидента изпълнявал служебните си задължения. На 28 октомври 2022 г. се намирал на последна спирка по маршрута, която била на ул. “Калина“ в кв. "Столипиново", където спрял за престой върху остров, изграден на ул. “Калина“ в близост до ул. “Крайречна“. Шофьорът бил сам в автобуса, който бил със запален двигател и със затворени врати. Асенов  правил почивка, която  била в рамките на 2-3 минути и изчаквал кондуктора, който слязъл на предпоследна спирка.

В същото време Ейвер Мехмед говорил по телефона в близост до автобуса и след като приключил разговора си, почукал на предната врата на автобуса. Шофьорът отворил вратата като поканил мъжа, мислейки го за пътник. В момента обаче, в който той влязъл в автобуса, се развикал на шофьора защо спира на посоченото място. Докато Асенов се извинявал, Мехмед започнал да му нанася удари с юмруци в областта на лицето, след което го хванал с ръце и издърпал по стълбите от автобуса. Бутнал го на земята и започнал да му нанася удари с ръце и крака по лицето. Веднага щом мъжът спрял с непредизвиканата физическа агресия, шофьорът се изправил и влязъл в автобуса като затворил предната врата, а агресорът се опитвал да я отвори отново.

За да се защити, шофьорът се обадил на тел.112, тъй като на място пристигнал и бащата на побойника – Асан Кучкаря, който също се държал агресивно и заплашително.

След пристигането на униформените, нападателят бил задържан.

С този случай Ейвер Мехмед за пореден път попада в криминалните хроники. По малко от две седмица преди побоя, друг от синовете на Асан Кучкаря беше арестуван за нанасяне на средна телесна повреда на 26-годишния бербер от махалата Исус. След инцидента, побойникът  беше освободен от ареста с мярка за неотклонение „подписка”.

Един от синовете на Асан-Кучкаря отново над закона, преби мъж с бокс в СтолипиновоКавгата се е разиграла в петък вечерта пред барберница в махалата

Освободиха сина на Асан Кучкаря, видео запечата побоя над бербераШеркан и преди е демонстрирал, че е над закона, но няма регистрирани криминални прояви

Припомняме, че синовете на столипиновския барон са стари познайници на полицията, заради редица изцепки, демонстрирайки власт и положение в махалата.

Преди година синовете на местния тартор публикуваха скандални видеа в социалните мрежа, как стрелят с пистолети на публични места в махалата, като на едното се вижда, че покрай изстрелите се разхождат деца. В един от клиповете синовете се забавляват на класически местни ритми, а в един момент единия „не издържа” и взима два пищова, на които изпразва пълнителите. В друго видео, друг от наследниците вади пистолета докато шофира и започва да стреля във въздуха през прозореца на колата.

Синове на барон от Столипиново като талибани - куршуми свистят край деца и минувачиНаследниците на Асан Кучкаря стрелят на поразия в Столипиново, демонстрирайки, че са над закона