Освободиха от ареста сина на известния столипиновски барон Асан Кучкаря с мярка за неотклонение „подписка”. До момента Шеркан няма регистрирани криминални прояви. Побойникът беше задържан за нанасяне на средна телесна повреда на 26-годишния бербер от махалата Исус. Както TrafficNews писа, екшънът се разигра около 19 часа в петък вечерта. 26-годишния побойник и двама негови спътници на 19 и 16 години бяха арестувани. Материалите са докладвани в Районна прокуратура-Пловдив.

По наша информация, една от верисиите е спор за жена. Хора от махалата обаче казват, че кавгата тръгнала от там, че пребитият бербер коментирал семейството на Кучкаря, докато подстригвал клиенти в берберницата. Това обаче достигнало до ушите на Шеркан и той отишъл да се саморазправи с клеветника. Стигнало се и до физически сблъсък и размяна на удари пред салона и във него. Пострадалият бил ударен с бокс от Шеркан. В последствие е откаран с линейка в  УМБАЛ “Свети Георги”, където му е извършена и спешна операция, а нападателят - задържан и отведен в 6-то РПУ.

Бащата на Шеркан, който беше и кандидат депутат от листата на ДПС за Пловдив е правил сцени и е разигравал панаири пред полицейското управление, където е задържан сина му. Стигнало се е до разправии, като Асан Кучкаря е влязъл в остри пререкания с органите на реда.

Един от синовете на Асан-Кучкаря отново над закона, преби мъж с бокс в СтолипиновоКавгата се е разиграла в петък вечерта пред барберница в махалата

TrafficNews разполага и с видео от момента на инцидента, на което се вижда как Шеркан влиза в берберницата, поставя си бокса на дясната ръка и привиква пострадалия Исус да излезе отвън. Секунди след това следва и удар в лицето, който праща бербера на земята. В последствие побоят се пренася в закритото помещението, като точно пред камерата, Шеркан нанася още множество удари с ръце и крака по цялото тяло на Исус. 

Няколко стоп-кадъра от видеото:

Жители на махалата разказаха, че Асан е в остър конфликт с много хора в Столипиново, а синовете му постоянно демонстрират, че са над закона. Припомняме, че това далеч не е първа изцепка на някой от наследниците на столипиновския барон и те многократно са попадали в полезрението на органите на реда заради редица случаи, в които са демонстрирали власт и положение в махалата.

Преди година синовете на местния тартор публикуваха скандални видеа в социалните мрежа, как стрелят с пистолети на публични места в махалата, като на едното се вижда как покрай изстрелите се разхождат деца. В един от клиповете синовете се забавляват на класически местни ритми, а в един момент единия „не издържа” и взима два пищова, на които изпразва пълнителите. В друго видео, друг от наследниците вади пистолета докато шофира и започва да стреля във въздуха през прозореца на колата.

Скандалните клипове може да видите тук:

Полицията в Пловдив се самосезира заради стрелбата от наследниците на Асан КучкаряСиновете на тартора на Столипиново показаха пълна безотговорност и чувство за безнаказаност