Един от синовете на местния тартор от Столипиново Асан Мехмед-Кучкаря отново е показал пълна безотговорност и чувство за безнаказаност, като заедно със свои приятели са пребили 26-годишен мъж пред барберница в махалата.

Кавгата се е разиграла в петък вечерта и пострадалият е бил ударен с бокс от Шаркан. В последствие е откаран с линейка в  УМБАЛ “Свети Георги”, където му е извършена и спешна операция. Бащата на Шаркан, който беше и кандидат депутат от листата на ДПС за Пловдив е правил сцени и е разигравал панаири пред 6-то РПУ, където е задържан сина му. Стигнало се е до разправии, като Асан-Кучкаря е влязъл в остри пререкания с органите на реда.

Побойникът Шаркан е задържан за срок от 24 часа и срещу него има образувано досъдебно производство. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Синовете на столипиновския барон многократно са попадали в полезрението на органите на реда заради редица изцепки, демонстрирайки власт и положение в махалата.

Преди година синовете на местния тартор публикуваха скандални видеа в социалните мрежа, как стрелят с пистолети на публични места в махалата, като на едното се вижда как покрай изстрелите се разхождат деца. В един от клиповете синовете се забавляват на класически местни ритми, а в един момент единия „не издържа” и взима два пищова, на които изпразва пълнителите. В друго видео, друг от наследниците вади пистолета докато шофира и започва да стреля във въздуха през прозореца на колата.

Скандалните клипове може да видите тук:

Полицията в Пловдив се самосезира заради стрелбата от наследниците на Асан КучкаряСиновете на тартора на Столипиново показаха пълна безотговорност и чувство за безнаказаност