Кадри от празненства на талибани, които празнуват с автомати в ръце и стрелят на поразия, обиколиха новинарските емисии по целия свят. Близостта към оръжията, която демонстрират фундаменталистите, превзели Афганистан, изуми света, но оказва се, че това не е отличителна черта само на тях…

Талибани празнуват с модерни танци с калашници победатаВ социалните мрежи обикаля кавър с Drake

В малка България, в Пловдив, в Столипиново цял род действат като талибани – вадят пищови и стрелят наред – от коли, на тържества и всякакви други публични места. На всичкото отгоре уменията им с огнестрелните оръжия са качени на показ в социалните мрежи.

Местните „талибани” са синове на известния барон от Столипиново – Асан Кучкаря. Той има редица бизнеси, свързани със заложни къщи, продажба на автомобили и всякакви други дейности, които не би трябвало да са забранени от закона.

Наследниците на Асан – Серкан,Енвер и подвизаващият се с прякора – Борис Вин Дисел, демонстрират в социалните мрежи тяхната пълна безотговорност и чувство за безнаказаност.
Изтърсакът в семейството – Борис Вин Дисел  е пуснал клипче, на което стреля от колата във въздуха, а покрай него видимо има жилищни сгради.  След това завършва геройството си със среден пръст, вероятно насочен към цялото общество.

Вторият клип е от „бизнес центъра” на Асан Кучкаря, който се намира на улица „Крайна”. На него се вижда как по-големите му синове се забавляват на класически местни ритми, а в един момент Серкан „не издържа” и взима два пищова, на които им изпразва пълнителите. Това се случва покрай десетки празнуващи, сред които и деца.

Асан Кучкаря и наследниците му: