Жестока ревност е една от версиите за убийството в "Столипиново", научи TrafficNews.bg. Камерата засне някои от съседите на обезглавената Троянка.

Припомняме ви, че 22-годишният Янко, наричан още Севги, днес отсече главата на жена си с брадва. Една от версиите на съседи е, че той бил ревнив до неузнаваемост. Предполагат, че за пореден път я изревнувал от чужд мъж и това подпалило яростта на младежа, след което хванал брадвата. Другата версия, която вече ви е известна е, че той злоупотребявал с наркотиците. 

„Не видях какво стана, само чух, че Севгито е ударил Троянка. Познавам ги и двамата, комшии са ми все пак. Имат две малки деца – едното на 45 дена, а другото - на почти два месеца. Заловиха бащата на децата веднага след инцидента. Аз нищо не видях, знам само, че жена ми е била наблизо и е видяла неспирната кръв от главата на Троянка”, разказа един от съседите.

Попитаме друг съсед какво се е случило. Той обясни следното:  „Янко ревнуваше жена си, оръжието беше до него, надрусал се и я е убил с брадвата.”

Заварихме полицейски патрул пред къщата на убитата. Дежурните полицаи казаха, че са там за неопределен период. През това време дойдоха следователи, които започнаха да оглеждат къщата до най-малката подробност. Съседка им отвори вратата. Къщата беше празна, нямаше никой от почерненото семейство.

Вижте коментарите на съседите във видеото!

Вижте първата версия на случая и цялата история около тежкото убийство ТУК!

TrafficNews.bg